Bert-Jan Buiskool

Bert-Jan is senior consultant en managing partner bij Ockham IPS. Hij is een ervaren adviseur, onderzoeker, evaluator en projectmanager. Hij was verantwoordelijk voor de uitvoering van meer dan 100 onderzoeksprojecten in de afgelopen 14 jaar, voor een breed scala aan internationale opdrachtgevers (zoals de Europese Commissie, het Europees Parlement, Cedefop, ETF, Eurofound, UNESCO, UNICEF, ILO), maar ook Nederlandse opdrachtgevers (diverse ministeries, MBO raad; NCP NLQF etc.).

Hij is bekend met EU-beleidsprocessen en adviseert regelmatig over EU-procedures voor betere regelgeving. Hij heeft veel ervaring met het monitoren en evalueren van EU-programma's (zoals ESF, EFRO, LLP, Erasmus + en INTERREG). Hij is een expert op het gebied van beroepsonderwijs, arbeidsmarkt en werkgelegenheidsbeleid en publiceert met regelmatig over deze thema’s.

Hij is Erasmus + -expert in Nederland (2014 - huidige) en ambassadeur van EPALE (elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa) in Nederland.  Hij is teven bestuurslid van het platform ‘Learn for Life’. Hij studeerde Economische Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte eerder als accountmanager voor Research voor Beleid en Panteia.

  +31643213393
  b.buiskool@ockham-ips.nl
  Bekijk mijn LinkedIn profiel

Bekijk alle medewerkers

Wat kan Ockham IPS voor u betekenen?

Bent u geïnteresseerd in het werk dat Ockham IPS heeft uitgevoerd? Of wilt u weten wat Ockham IPS voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op