Bert-Jan Buiskool

Bert-Jan is senior consultant en managing partner bij Ockham IPS. Hij is een ervaren adviseur, onderzoeker, evaluator en projectmanager. Hij was verantwoordelijk voor de uitvoering van meer dan 150 onderzoeksprojecten in de afgelopen 19 jaar, voor een breed scala aan internationale opdrachtgevers (zoals de Europese Commissie, het Europees Parlement, Cedefop, ETF, Eurofound, UNESCO, UNICEF, ILO), maar ook Nederlandse opdrachtgevers (diverse ministeries, MBO raad; NCP NLQF etc.).

Hij is een expert op het gebied van beroepsonderwijs, Leven Lang Ontwikkelen (LLO), arbeidsmarkt en werkgelegenheidsbeleid en publiceert met regelmatig over deze thema’s. Hij heeft veel ervaring met het monitoren en evalueren van beleid in Nederland en meer specifiek EU-programma's (zoals ESF, EFRO, LLP, Erasmus + en INTERREG). Hij is bekend met EU-beleidsprocessen en adviseert regelmatig over EU-procedures voor betere regelgeving.

Hij is lid van de rekenkamer van de gemeente Zwolle en de gemeente Deventer en promovendus aan de Open Universiteit in Nederland, waar hij werkt aan de onderwerpen zelfregie van werknemers, leercultuur en effectief leren in organisaties. Hij studeerde Economische Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte eerder als resesarch manager voor Research voor Beleid en Panteia.

  +31643213393
  b.buiskool@ockham-ips.nl
  Bekijk mijn LinkedIn profiel

Bekijk alle medewerkers

Wat kan Ockham IPS voor u betekenen?

Bent u geïnteresseerd in het werk dat Ockham IPS heeft uitgevoerd? Of wilt u weten wat Ockham IPS voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op